SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Ahad, 2 Jun 2013

PANAS TERKINI!! DUA AHLI PARLIMEN DAN DUA ADUN PAKATAN PEMBANGKANG AKAN LOMPAT PARTI??

PANAS TERKINI!! DUA AHLI PARLIMEN DAN DUA ADUN PAKATAN PEMBANGKANG AKAN LOMPAT PARTI??
Berita terkini- Di kala Anwar dengan egonya tidak berminat untuk menunaikan janjinya untuk bersara, dan masih degil mahu meneruskan siri bantahan Keputusan Pru13, negara dikejutkan dengan berita sekurang-kurangnya dua Ahli Parlimen dan Dua ADUN dari Pakatan akan melompat parti meninggalkan Anwar.

Momentum lompat parti mengulangi sejarah tahun 2009 apabila 3 ADUN dari Perak dan 7 Ahli Parlimen pakatan meninggalkan Pakatan dan Anwar. Di mana ianya satu peristiwa yang mengejutkan negara.

Ketika itu, Datuk Zaharain memulakan siri meninggalkan Anwar dengan diikuti Zulkifli Noordin, Tan Tee Beng sehinggalah kepada Gobalakrishnan dan juga Nasharudin Mat Isa yang turut meninggalkan perjuangan PAS yang semakin tersasar .

Peristiwa ini berulang lagi, Mymassa akan dedahkan selepas mendapat green light dari wakil-wakil rakyat tersebut. tiada siapa membayar mereka, tiada siapa mendesak mereka dan tiada siapa mengugut mereka.

Anda boleh pilih untuk tidak percayai berita ini, namun sejarah membuktikan pada mulanya tiada siapa mempercayai Zulkifli Noordin, Zahrain, Tan Tee Beng dan lain- lain akan mennggalkan Anwar. Akhirnya ia berlaku bukan.

Anda boleh teka siapa dan kami hanya boleh kata wakil-wakil rakyat tersebut 3 Melayu dan Seorang Cina. Sebab mengapa mereka melompat dan meninggalkan Anwar, tidak akan kami dedahkan sekarang. Kami perlu menjaga rahsia, Presiden UMNO malah tidak ada satu pun pemimpin tertinggi UMNO mengetahui hal ini.

Siapakah kami bukan penting kerana Presiden UMNO pun tidak tahu siapa kami. Kami tiada dana tetapi ianya adalah sebuah index pengalaman yang kami berjaya gunakan demi agama bangsa dan negara kita.

Kepada, Johari Abdul dan Saifudin Nasution, kamu silap bila kamu merangka untuk membeli YB dari BN. Kamu tersilap kerana kami lebih bijak dari kamu berdua.


Psssssttt... AKJr : KEHKEHKEH... LAGI MEROYAN LA SINUOR LEPAS NI, KECEWA KALAH PRU13 YG LALU PUN BELUM TERUBAT.. NI DAH TAMBAH LAGI.. TU LA PASAL, WALAU MCM MANA PUN YANG BENAR TETAP AKAN MENANG JUA AKHIRNYA... BETUL X???  

1 ulasan:

 1. Buat apa lagi duduk disebelah tu.... Kalau dah Jelas.....Dah SEDAR....

  Pindah je......
  Kalau kita berbual dengan orang yang Mulut Busuk...
  Kita perlu membuat keputusan untuk Berlalu Pergi.....
  Orang yang bercakap Mulut Busuk tu..akan terus bercakap...tanpa SEGAN SILU....

  BalasPadam