SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Rabu, 5 Jun 2013

WAJIB TENGOK!! [FOTO] Inilah Blogger PR Yang MengHina YDP Agong Anjing??? Cc: @PDRMsia

WAJIB TENGOK!! [FOTO] Inilah Blogger PR Yang MengHina YDP Agong Anjing??? Cc: @PDRMsia


Mangkuk ni sebenarnya menghina dirinya sendiri setaraf anjing dan babi saja pemikirannya. Mungkin semasa dia dalam perut ibunya lagi dia telah disusui dengan susu anjing dan babi barangkali??? Jadi perangai mangkuk ni pun jadi macam anjing dan babi jugak. 

Takkan KDN Dan PDRM hari-hari nak menghadap puak-puak mereka saja..secara matematik mereka sudah buat perkiraan dalam hal ini. Habis teruk pun kalau sabit kesalahan bayar denda saja. Mana boleh tarik balik hak warganegara ke??!! Apapun mereka memang sudah rancang semua ni sudah lama. Mereka sudah siap 10 langkah di depan kita.

Kita baru dok berhujah, baru nak berhujah tentang ini tetapi mereka sudah standby nak menggerakkan yang lain pulak. Memang mereka dah susun nak punahkan semua ni. Sepatutnya puak-puak ni yang sepatutnya dihentam oleh penceroboh Lahad Datu, mereka ni langsung tak peduli tentang PERLEMBAGAAN NEGARA!!!

Dan ramai yang bukan Bumiputera PKR pula menyokong DAP tetapi tidak mahu terdedah sebab nak terus memperbodohkan penyokong Melayu/Islam PKR dan PAS, untuk menyembunyikan rahsia mereka ini sebagai menjadikan negara semakin tidak tenteram.


Pssstttt AKJr : Saya Berharap sgt2 agar manusia biadap ini dikenakan tindakan tegas, supaya ianya menjadi pengajaran kepada orang lain agar tidak sesuka hati menghina YDPA yang berdaulat..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan