SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Isnin, 4 Mac 2013

WAJIB BACA!! Anwar Ibrahim Perlekeh Komando 69 PDRM

WAJIB BACA!! Anwar Ibrahim Perlekeh Komando 69 PDRM
Pihak Perisik Filipina melalui Inquirer News telah mendedahkan dalang sebenar disebalik peristiwa berdarah di Lahad Datu Sabah.

Menurut laporan tersebut, terdapat tiga kumpulan yang menjadi dalang pencerobohan di kawasan itu antaranya ialah Pakatan Rakyat yang diketuai oleh Anwar Ibrahim.
Laporan tersebut juga menyebut, seorang pemimpin utama Pakatan Rakyat di Sabah yang rapat dengan Anwar Ibrahim telah mengadakan pertemuan dengan pihak penceroboh serta menawarkan jaminan sokongan dari Pakatan Rakyat di Sabah.

Ini sekaligus membuktikan desas desus serta khabar angin tentang penglibatan pihak pembangkang di Malaysia didalam pencerobohan di Lahad Datu bagi menggugat keselamatan negara.

Setakat ini, dua anggota keselamatan negara dilaporkan terkorban didalam pertempuran dengan penceroboh di tempat kejadian. Inspektor Zulkifli Mamat dan Sarjan Sabaruddin dari Unit 69 Komando telah terkorban setelah mengalami kecederaan parah akibat tembakan mortar musuh.

Baca Selanjutnya DISINI

Psssttt AKJr : Anwar Ibrahim semakin menjadi2 setan dajjalnye!! Ayuh kome semua Kita hukum malaun tu dlm PRU13 nti.. TOTALLY TOLAK ANWAR IBRAHIM!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan