SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Ahad, 31 Mac 2013

PANAS TERIK!! Woww!! 50 RIBU Rakyat Hadir DiCeramah Anwar Di Sungai Isap..

PANAS TERIK!! Woww!! 50 RIBU Rakyat Hadir DiCeramah Anwar Di Sungai Isap.. 


ANWAR Ibrahim ketika berucap pada program Jelajah Merdeka Rakyat di Sungai Isap, kawasan Parlimen Kuantan yang dihadiri kira-kira 500 penyokong tegar parti pembangkang di Kuantan, Pahang semalam. 


KUANTAN 31 Mac - Program Jelajah Bas Merdeka Rakyat anjuran Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang diadakan di Sungai Isap di sini semalam ternyata gagal mendapat sambutan apabila hanya dihadiri oleh kira-kira 500 penyokong tegar parti itu.

Walaupun dengan kehadiran Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Ahli Parlimen Kuantan, Fuziah Salleh namun ia tetap tidak berjaya menarik perhatian masyarakat di kawasan berkenaan untuk menghadiri ceramah jalanan tersebut.

Bagaimanapun, Anwar dalam ceramahnya itu mengumumkan bahawa Fuziah yang juga Naib Presiden PKR akan bertanding semula untuk mempertahankan kerusi Parlimen Kuantan pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Untuk rekod, pada pilihan raya 2008, Fuziah menewaskan calon Barisan Nasional (BN), Datuk Fu Ah Kiow dengan majoriti 1,826 undi. Fuziah memperoleh 18,398 undi manakala Ah Kiow mendapat 16,572 undi.

Psssttt... KAH KAH KAH KAH KAH... ITU SAJA YG AKU NK CKPKAN... LAGI SEKALI, KAH KAH KAH KAH....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan