SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Jumaat, 15 Mac 2013

PANAS TERKINI!! MEDIA FILIPINA KAITKAN AZMIN ALI DGN PENCEROBOHAN DI SABAH..


PANAS TERKINI!! MEDIA FILIPINA KAITKAN AZMIN ALI DGN PENCEROBOHAN DI SABAH..Selepas mendedahkan laporan perisikan tentera Filipina berkenaan kaitan pihak pembangkang di Malaysia dengan kejadian pencerobohan Tentera Kesultanan Sulu di Sabah, Inquirer News kini memetik bahawa Azmin Ali disyaki antara menjadi dalang kejadian tersebut.

Memetik laporan dari akhbar The New Straits Times, media Filipina berkenaan mengatakan bahawa Naib Presiden PKR itu kini antara yang disyaki selain dari Jeffry Kitingan dan juga Anwar Ibrahim.

Azmin sebelum ini membuat kenyataan didalam media bahawa Anwar tidak sepatutnya dikaitkan dengan kejadian pencerobohan Tentera Kesultanan Sulu di Sabah. Azmin juga mengecam tindakan media Malaysia yang mengaitkan Ketua Pembangkang itu didalam kejadian berdarah tersebut.

Walaupun Anwar tak menafikan kenyataan yang dikeluarkan oleh perisikan Filipina dan pendedahan oleh pihak Reuters berkenaan penglibatannya dengan agenda pencerobohan di Sabah, beliau kini bertindak menyaman pihak Utusan Malaysia serta TV3 yang menyiarkan pendedahan terbabit. Pssstttt... AKjr: Wowww... woowww.... Tokey aiskrim pun ada terlibat juga?? perghhhh hebat2.. Rangkaian mereka ni..... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan