SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Rabu, 27 Mac 2013

WAJIB BACA!! PKR Parti TIDAK ADIL DIMALAYSIA!!

WAJIB BACA!! PKR Parti TIDAK ADIL DIMALAYSIA!!





Hark!! Tuihh!! Konon perjuangkan hak kebebasan bersuara, kononya perjuangkan kebebasan media. Tapi semuanya hanya lakonan parti PKR anak beranak ni.

Mana pergi janji dalam manifesto PR yang perjuangkan hak kebebasan bersuara? Belum jadi kerajaan, awal-awal dah sekat kebebasan suara media.

Butuh la Anwar Ibrahim.. Kenapa? Takut dapat soalan killer dari media TV3 dan Utusan ker? Hahaha.. Memang sialan la PKR ni. Belum memerintah negara pun dah tunjuk belang. Kalau jadi pemerintah, semuanya nak disekat kalau tidak pro pada mereka.

PKR memang parti hipokrit. Apa yang dia cakap semuanya dia tidak buat. Setiap kata-kata mereka semuanya dusta dan tipu helah jer.

Come on ler Anwar. Kata anak jantan, cakap anugerah tuhan, tak kan dengan media pun nak takut? Pondan la lu Anwar.. Potong la batang bagi makan anjing. 

Lihatlah Malaysia.. Lihatlah macai PR. Parti yang kononnya kamu nak angkat jadi pemerintah sudah sekat hak orang bersuara.. Telus ker mereka ini? Nak jawab are you gay or not pun tergagap, patutpun sekat media TV3 dan Utusan.

Hah!! Rafizi apa cer? Takut wartawan Agenda Daily bagi soalan jerat lagi ker? Hehehe.. Sah!! Memang pondan la puak-puak lahanat ni..

2 ulasan:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam
  2. Kira bagus la tak bagi masuk .TV3 dan Utusan kan pencacai UMNO .Asyik nak putar belit fakta je .Apa yg Pakatan buat semua salah .Agaknya admin ni pun macai UMNO jugak ye ?

    BalasPadam