SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Sabtu, 23 Mac 2013

PANAS TERIK!! RAFIZI KANTOI!! "Saya bukan Papa Gomo.."

PANAS TERIK!! RAFIZI KANTOI!! "Saya bukan Papa Gomo.."


                                                                        Rafizi Ramli

SHAH ALAM - Individu yang dikaitkan dengan Papa Gomo, Wan Muhammad Azri Wan Deris menafikan dirinya adalah blogger pro-Umno seperti yang didakwa oleh PKR, semalam.

Sebaliknya, Wan Muhammad Azri menegaskan beliau adalah Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd.

"Saya nak maklum bahawa nama saya adalah Wan Muhammad Azri Wan Deris, kad pengenalan 8301210350** dan merupakan Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd.

"Saya tegaskan di sini bahawa saya bukan blogger Papa Gomo seperti didakwa pembangkang," katanya dalam satu khidmat pesanan ringkas (SMS), semalam.

Wan Muhammad Azri turut menafikan dakwaan Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli bahawa beliau pernah menjadi pengundi hantu kerana beliau belum pernah mengundi sebelum ini.

"Macam mana (boleh jadi) pengundi hantu sedangkan saya belum pernah mengundi lagi. PRU12 (Pilihan Raya Umum ke-12) saya belum ada kesedaran untuk mengundi.

"Sekarang, saya daftar mengundi di Parlimen Wangsa Maju dan tidak pernah mendaftar untuk mengundi di mana-mana tempat selain Wangsa Maju," katanya.

Pssstttt... AKjr : Kah kah kah... Apalah nk jadi dgn si jambu ni?? Membohong saja keje dia!! woiii Rafizi ang x takut dosa ker?? menipu sana, menipu sini, kelentong sana, kelentong sini... ishhh INSAF LA WEIIII!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan