SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Selasa, 10 Julai 2012

GEMPAR BERAPI! SERANGAN NINJA KENCING MANIS SEMALAM TELAH DIRANCANG OLEH PAKATAN! INI BUKTINYA!


Tahniah kepada paperwaris d atas ketelitian beliau mengenai satu-satunya video rakaman milik "awam" d tempat kejadian..seolah-olah semuanya d rancang..siapa tak kenal mangkok..ehh blogger jamban milo taik ni..kenapa begitu cepat dia dapat rakamann tersebut atau beliau sendiri ada d tempat kejadian ?

Milo taik ni buat apa kat sana ? Jabatan Perdana Menteri tu..ada liputan fitnah apa beliau d sana ? atau memang beliau kerja d sana atau dia yang terlibat secara langsung dalam serangan tempang ini ? Apakah ada kaitan dengan kejatuhan ranking blog beliau yang semakin suam ? atau beku ? maklumlah blog fitnah mana tahan lama...


Lihat semula video d atas berulang kali...guna earphone atau headphone dan anda akan lihat ada kebenaran "Lingkaran" ini...


tq waris..anda hebat !!


HOUSE PK: Ini aku ambik dari blog
AAKJ! Patut la Milo Suam yang upload dulu, itu pasal aku pelik macamana si Bapok Suam tu dapat video dulu. Rupanya terancang, siap dapat panggilan telefon dan tukang ambik video kata ya dah kena tembak dah! Satu siasatan terperinci wajib dibuat.

Manakala kat bawah ni pulak petikan artikel dari
MyKMU tentang Peguam Pro Pakatan yang bakal menjadikan Ninja Kencing Manis ni sebagai Hero:

INSIDEN yang berlaku di perkarangan Kompleks Jabatan Perdana Menteri (Parcel B) semalam memang tak diduga sesiapa. Aksi bodoh 2 orang yang khabarnya bersekedudukan berakhir dengan salah seorang darinya meninggal dunia. Bagaimanapun itu sebelum mati, dah mati kita takziah pada keluarga terbabit.

Sememangnya resmi orang kita begitulah, sejahat mana, sebenci mana dengan penjenayah itu, bila dah mati, terlupalah kita dengan onar yang dibuatnya yang menyebabkan dia mati walaupun onar itu mendatangkan trauma pada orang yang jadi mangsanya.


Tapi yang paling menarik sudah tentulah menanti aksi peguam pro Pakatan Rakyat dalam merencana sesuatu yang boleh memberi keuntungan politik kepada mereka. Malam tadi sudah tentu masing-masing tak tidur malam memikirkan macam mana nak mempolitikkan isu ini untuk menghentam kerajaan.


Sebetulnya, kalau nak diikutkan kes ini tidak ada beza dengan kes jenayah yang lain, tapi puak ini tahu sajalah, yang takde kaitan pun boleh dicipta kaitan itu, apa lagi insiden ini berlaku di bangunan Kompleks Jabatan Perdana Menteri.


Perdana Menteri juga – asal ada nama sudahlah.


Jadi bersedia sajalah, hari-hari kita selepas ini akan dipenuhi dengan pelbagai dakwaan tidak masuk akal membabitkan kematian dan kejadian yang berlaku hari ini dengan Perdana Menteri, polis, UMNO dan BN.


Macam mana? Oh, itu tak payah tanya, puak-puak ini cukup mahir soal putar belit serupa ini. Jangan terkejut kalau ada tuduhan PM sendiri yang lepaskan tembakan walaupun PM tidak ada disitu!!!


Walaupun tak masuk akal, tapi itu bukan halangan untuk puak-puak Pakatan haram ini memanipulasikan keadaan.


Even dalam masa menulis ini pun, penulis dimaklumkan sudah berlegar begitu banyak teori konspirasi tentang kematian itu, kenapa polis guna pistol tidak guna tazer, diracun dalam ambulan dan sebagainya. Banyaklah, nak komen satu-satu pun buang masa.


Tapi part tazer tu penulis nak celah sikit, mana ada tazer digunakan untuk mematahkan penjenayah bersenjata? Kalau ada, sila tunjuk mai.


Lagipun, orang Pas (sebut orang bodoh) ramai kat bawah ni ha untuk percaya segala pembohongan yang bakal direkacipta dalam kejadian yang berlaku hari ini.


Penulis tak mahu menuduh, tapi laungan takbir tak mengira tempat ini hanya biasa dilakukan orang Pas. Penulis tak kata arwah ninja itu orang Pas tapi takbir seumpama itu yang sebijik macam orang Pas.


Adakah puak-puak ini memanipulasi keadaan simati yang tidak bekerja untuk buat kerja bodoh seumpama ini? Kemungkinan itu ada sebab corak perjuangan itu hampir nak sama – buat kerja bodoh untuk jatuhkan kerajaan.


Contoh dah banyak – yang puak baju kuning dengan demo haramnya, yang ninja dengan pedang samurainya.


Apa sekalipun kata kuncinya inkues, suruhanjaya diraja, koroner dan seumpama dengan itu akan jadi zikir wajib selepas ini. Apatah lagi ada pulak seorang yang hidup, maka berduyun-duyunlah peguam pro Pakatan haram menghulurkan skrip untuk dibaca.


Penyudahnya nanti, dikalangan penyokong Pakatan harami, arwah ninja yang libas-libas pedang itu tidak salah, polis yang tembak itu salah, tak percaya tengoklah. Macamlah polis berkenaan bangun pagi saja dah berfikir nak menembak orang, hakikatnya kalau tak ada yang libas-libas pedang, takda kuasa polis tu nak lepaskan tembakan.


Tengok sajalah nanti.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan