SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Khamis, 28 Jun 2012

DEI PAKATAN HARAMI! INI GAMBAR ALTANTUYA ZAMAN BILA NI?

SAYA terbaca di laman-laman web pro-pembangkang yang begitu hangat menyiarkan tentang kononnya sekeping gambar model dari Monggolia, mendiang Altantuya Sharibuu, yang dikatakan telah dirakam di Perancis.

Maka bermodalkan gambar tersebut, maka puak-puak pembangkang menghebahkan bahawa kononnya Altantuya pernah di Perancis untuk berunding tentang pembelian kapal selam Scorpene di sana.

Kononnya, dengan gambar itu juga, maka mereka boleh mereka-reka cerita seolah-olah dakwaan mereka mengenai skandal Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Altantuya adalah benar.

Tapi, percayakah anda bahawa segala yang dikatakan tentang gambar itu adalah dusta dan rekaan semata-mata, serta sengaja dimanipulasi sebagai persepsi untuk menabur fitnah terhadap Perdana Menteri?

Pertamanya, melihat kepada gambar itu, apakah benar wanita yang dipaparkan itu adalah Altantuya Sharibuu dan bukan wanita yang mirip padanya?

Sebagaimana maklum, video skandal seks yang melibatkan Anwar Ibrahim tersebar meluas dan bukti forensik dari pakar audio visual antarabangsa telah mengesahkan bahawa lelaki itu adalah 99% Anwar Ibrahim.

Tapi, Anwar tidak mengaku dan ramai yang menipu diri sendiri dengan menafikan tentang identiti itu adalah Anwar. Padahal, lelaki di dalam rakaman video seks itu sangat jelas mirip Anwar dan disahkan 99% oleh pakar!

Read more...

HOUSE PK: Aku pelik betul dengan perangai Pakatan Harami ni, kalau bab-bab gambar palsu macam PM makan ayam goreng dengan Razak Baginda dan Altantuya yang dibuat oleh GAY TUA TIAN CHUA tu, cepat-cepat depa percaya, sama macam gambar ni pun, mereka boleh sebar suka hati mak pak depa ja.

Tapi bab video Anwar yang tengah menoron China doll yang telah disahkan oleh pakar-pakar antarabangsa tak nak pulak mereka percaya kan? Kenapa mesti double standard? Apakah penyokong pakatan harami ni memang DANGKAL DAN DUNGU nak MAMPOS?

Aku pening la, ada sesiapa boleh terangkan tak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan