SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Jumaat, 14 September 2012


PANAS TERIK.. "BLOGGER SEKUPANG DUA MEMBERI TEMPOH 24 JAM SAJA KEPADA AHLI PARLIMEN TAIPING.." WAJIB BACA!! Isu PEMBERIAN KONTRAK BAJU LONG SUITE , Syarikat yang dimiliki isteri Ahli Parlimen DAP iaitu Nga Kor Ming telah di putarkan semula oleh Ahli Parimen tersebut!!


Sehubungan dengan isu itu, Blogger Sekupang Dua telah membuat satu kenyataan media tergempar dengan MENAFIKAN sekeras-kerasnya bahawa beliau telah menarik balik kenyataan serta telah MENGAKU BERSALAH terhadap isu itu.

Dalam kenyataan beliau pada sidang media tersebut AKjr memetik "Saya dalam mana-mana masa tidak pernah MENGAKU SALAH serta MENARIK BALIK kenyataan saya. Saya percaya YB Nga terlibat dalam salahguna kuasa dalam pemberian kontrak berkenaan"

Jelaslah disini, Ahli Parlimen Taiping dari DAP itu telah memutar belitkan fakta yang sebenar. Seperti biasa sikap tidak bertanggungjawab pemimpin pembangkang itu diserlahkan..

Disini AKjr ingin menyelitkan link blog yang memaparkan KENYATAAN MEDIA DARI PEGUAM NGA KOR MING .KLIK DISINI.

Dan "surat dari langit~tah siapa punya nama tah" boleh klik disini


Berikut adalah salinan kenyataan di sidang akhbar yang telah dibuat oleh Blogger sekupang dua di Restoran Nasi Ayam Hainan Ipoh, Perak..
Perintah persetujuan daripada mahkamah kepada kedua-dua pihak
Salinan kenyataan akhbar oleh Blogger Sekupang Dua 


 Sdra Sofian bersama peguam beliau menjelaskan perkara sebenarTiada ulasan:

Catat Ulasan