SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Rabu, 3 April 2013

EKSKLUSIF!! Parlimen Dibubar Secara Rasminya Hari Ini..

EKSKLUSIF!! Parlimen Dibubar Secara Rasminya Hari Ini..Alhamdulillah, pagi ini jam 11.34 pagi, PM kita telah mengumumkan pembubaran Parlimen, WA rasa inilah yang pejuang-pejuang Saf Nasional sedang tunggu dalam membenamkan terus pengkhianatan-pengkhianatan dan petualang Negara.

WA dan seluruh Blogger dari PCT Mahupun UMB /Team Media Perak dengan ini mengajak anda pembaca semua dan penyokong Barisan Nasional di luar sana sekaligus mengulang saranan Perdana Menteri kita agar jangan mensia-siakan undi anda kerana ia penting untuk menentukan masa depan serta generasi kita kelak.

Dengan pembubaran ini, WA juga berharap kesemua jentera kita, level ground atau maya, bekerja dengan lebih keras lagi demi memastikan kemenangan BN mencapai majoriti yang dihajatkan.

Ayuh, kita beri kepercayaan terhadap kepimpinan Barisan Nasional yang menepati janji dalam memberikan perubahan serta kemajuan kepada Negara kita yang tercinta.

Psssttt.. AKjr : Moh Kome semua weiii lupakan Persengketaan kita, Rapatkan Barisan, Bersatu Hati Bersama-sama Berjuang Demi AGAMA BANGSA DAN NEGARA yANG tercinta..

We Love BN, We Love PM!!

1 Malaysia,
Sokong Najib,
Undi BN!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan