SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Jumaat, 2 November 2012

PANAS TERIK!! BLOGGER GAY @milosuam MELANCAUKAN HUDUD! Cc : @NajibRazak

PANAS TERIK!! BLOGGER GAY @milosuam MELANCAUKAN HUDUD! Cc : @NajibRazak Cuba korang teliti video kat bawah ni dari Milosuam..
KAH..KAH..KAH.. Blogger Milosuam telah delete video ini... Tau pun takut baii...

Terdesak sangat gamaknya para blogger Pakatan Rakyat sehingga terpaksa mencipta isu paling dangkal semata-mata untuk memastikan parti itu terus hidup. Setelah terkantoi mencipta isu besar seperti scorpene, PR beralih mencipta isu bodoh dengan memutarbelit rakaman video ucapan PM di hadapan perwakilan MCA. Blogger Milosuam yang nampaknya mengambil kredit dari video ini telah mengedit bagi menunjukkan seolah-olah Dato’ Seri Najib berkata “Hudud Lancau”. Bahagian ini telah diulang-ulang dengan sengaja dengan niat konon untuk memperdengarkan ungkapan tersebut dengan lebih jelas.  Bangsatnya blogger GAY ni.


Namun, terlalu amat ketara yang Dato’ Seri Najib menyebut sebuah nama kampung di Sarawak iaitu Hulu Lacau. Sesiapa saja boleh mendapatkan video penuh untuk mengesahkan apa yang diucapkan oleh Dato’ Seri Najib. Inilah masalahnya bile yang takde jantina pun nak jadi blogger.


Lagipun, Dato’ Seri Najib bukannya sebodoh Nik Aziz untuk mengucapkan sesuatu yang akan memakan diri. Lebih dari itu, Dato’ Seri Najib juga orang Islam yang beriman, apa ke jadahnya beliau menghina hukum hudud sebegitu. Lainlah kalau Karpal Singh yang berkata demikian kerana DAP memang konsisten dan tegas menolak hudud dan Negara Islam. 


Justeru, siapakah yang melancaukan hudud sebenarnya? Siapakah yang sanggup dan tergamak melancaukan hukum Islam dalam usaha untuk memanipulasi sebuah ucapan yang jujur? 

Korang boleh tengok video yang aslinya kat bawah ni.. 


Puak-puak PAS pantas mengutuk Dato’ Seri Najib apabila video ini disebar tetapi setelah kebenaran berada di depan mata, apa pula komen PAS? Yang pasti, yang melancaukan hudud bukan Dato’ Seri Najib, tetapi blogger Pakatan Rakyat sendiri iaitu Milosuam. 


Apakah PAS hanya akan membutakan mata dan memekakkan telinga apabila Milosuam melancaukan hudud? Atau hanya akan buat tak tahu seolah-olah melancaukan hudud adalah tidak salah kerana ia dilakukan oleh puak mereka? 


Jelas, bagi PAS mengkritik atau menghina hudud hanyalah salah jika dilakukan oleh orang-orang UMNO dan BN tetapi tidak apa jika dilakukan oleh DAP atau blogger Pakatan Rakyat. Kenapa PAS ni bodoh nak mampos ya?


Oh aku terlupa disebabkan banyak sangat menyokong si pemakan BABI DAP maka otak penyokong dan pemimpin PAS menajdi semakin bebal! Khaiikk Ptuihh!

Psssttt... AKjr : Apala nk jadi ngan ko ni milosuam haaa?? fitnah sana sini sesuka hati ko jer apa hal bai??? tak takut dosa ke beb?? atau ko ni ada immunity dosa?? milosuam2.. lepas ni jadi milopanas la ko.. KAH KAH KAH

Tiada ulasan:

Catat Ulasan