SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Jumaat, 14 Disember 2012

PANAS TERIK!! WOW!!! 50 ribu hadir di ceramah @CheguBard di Nibong Tebal..


PANAS TERIK!! WOW!!! 50 ribu hadir di ceramah @CheguBard di Nibong Tebal..


http://3.bp.blogspot.com/-AqPw6pNdzKQ/UMCQh406e_I/AAAAAAAAHeE/gNaM2FPli1s/s1600/banner+ceramah+umum+9%27+x+3%27_6pcs.jpg
 'Speaker Sah'? Hahaha. Court dah putus masih nak meroyan?



Habis la BN kali ni di Nibong Tebal beb.. Rakyat kat sini dah mula tunjuk bahawa CheguBard lebih popular dan disukai ramai..

Buktinya.., tak kurang 50 ribu rakyat hadir bagi sokongan pada anak ikan Anwar tu masa ceramah yang berlangsung di Pejabat PKR Jawi semalam..


Itu belum kira lagi yang terperangkap dalam kesesakan jalanraya yang dianggarkan lebih kurang 20 kilometer bermula dari arah Utara dan Selatan.. Kalau tak.., mesti lagi ramai yang ada kat situ..

Gua difahamkan, bekas Speaker Perak yang ditolak rakyat, S.Sivakumar sampai tak boleh nak berceramah disebabkan terkedu dengan sambutan yang sangat menggalakkan..


CheguBard pulak terpaksa memanjangkan ucapannya sehingga 20 minit sebab terlampau teruja tengok orang ramai yang berpusu-pusu datang..

So.., gua yakin Tok Non mesti tengah sakit perut sekarang ni disebabkan fenomena yang dibawa oleh CheguBard di Nibong Tebal..

Bukan sakit perut sebab takut tauu..., tapi sakit perut sebab tak boleh tahan gelak beb... KAH KAH KAH KAH KAH....


Baca lagi pasal sambutan ceramah di blog Anak Seberang dan juga LamanIzz..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan