SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Khamis, 20 Disember 2012

PANAS TERIK!! KERAJAAN DAP PENANG HANCURKAN KUBUR ISLAM UNTUK BANGUNKAN RUMAH URUT!!


PANAS TERIK!! KERAJAAN DAP PENANG HANCURKAN KUBUR ISLAM UNTUK BANGUNKAN RUMAH URUT!!


Selepas menolak Melayu di dalam Parti DAP, sekali lagi mereka menolak Melayu . Malangnya , orang Melayu yang ditolak DAP adalah orang-orang Melayu yang sudah meninggal dunia di tanah kubur Orang-orang Islam di Pulau Pinang.

Ini Simbolik apa lagi wahai DAP?!

Pendedahan Pisau.Net Regim DAP Pulau Pinang yang kita semua tahu chauvanis ultrakiasu dan rasis hari ini sekali lagi bertindak menindas umat Islam .

Terkini kerajaan regim ini telah meluluskan agar 10-15 kubur umat Islam di Tanah Perkuburan Boundry dihancurkan demi menurut kehendak pemaju perumahan Syarikat Marvellous Land Sdn Bhd membina tembok.

Walaupun pelbagai bantahan dan rayuan pihak waris, pihak majlis berperbandaran tidak mempedulikan sebaliknya mendapat kebenaran dan kelulusan daripada MPPP yang Ahli Majlisnya dikuasai oleh DAP.

Satu bantahan sekali lagi dibuat dikawasan perkuburan itu,tidak ada seorang pun wakil daripada PAS atau PKR hadir untuk membela nasib waris tanah kubur ini.

Mereka semua khabarnya menyorok dibelakang abang besar YB gengster tong gas Ng Wei Aik dan Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Pengurusan Trafik dan Alam Sekitar Chow Kon Yeow.

Apa lagi yang Guan Eng tak puas hati kat Penang? Dah puas halau Melayu, mayat dan kubur Melayu pun nak dihalaunya. Supaya tiada bukti yang Melayu pernah tinggal di Pulau Pinang ni...

Sumber : Jawabernam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan