SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Isnin, 17 Disember 2012

HaraMkah KANTOI menipu.. Tarik balik fitnah kepada PDRM.. @abby_abadi112 @hdaily09 @HishammuddinH2O


HaraMkah KANTOI menipu.. Tarik balik fitnah kepada PDRM.. @abby_abadi112 @hdaily09 KANTOIIII... Puak-puak Pas kata HaraMkah tu sebarkan berita Tepat Dari Sumber.., tapi dorang tak tau lidah setan Pas tu sebenarnya asyik memfitnah je kerjanya..

HaraMkah sebelum ni dengan bangganya sebarkan berita tentang sorang yang kononnya anggota Polis memburukkan kerajaan.. HaraMkah langsung tak check dulu berita tu betul atau tak..

Dan hari ni bila berita yang HaraMkah sebar tu terbukti palsu, senang-senang je lidah setan Pas tu tarik balik artikel tersebut..

So Tepat dari Sumber apa kejadahnya tu beb kalau semua berita HaraMkah ceduk bulat-bulat dari blogger pencacai pemuja Anwar?

Dan cuba korang bayangkan berapa banyak lembu-lembu Pas yang percaya bulat-bulat pada HaraMkah tu dan sebarkan berita fitnah yang dorang baca dalam Haramkah?

Dengan ini.., gua desak Hishamuddin selaku Menteri Dalam Negeri dan terbabit dengan PDRM mengambil tindakan tegas pada HaraMkah diatas fitnah tersebut..

Kalau Hishamuddin still buat bodoh dan tak berani ambik tindakan apa-apa.., gua cadangkan supaya dia letak jawatan dari KDN tu sebelum PRU13 ni!!

Penyebaran maklumat palsu tak terkawal dikalangan media pembangkang ni bukan saja memberikan imej buruk kepada negara dan PDRM, tapi ia juga mampu membuatkan rakyat benci kepada kerajaan sebab lembik dan tak berani mengawal ketenteraman dalam negara!!

Sumber : MPP Online

Tiada ulasan:

Catat Ulasan