SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Khamis, 31 Januari 2013

PANAS TERIK!! Penyelewengan Wang Oleh Pimpinan DAP Kini Diambil Alih SPRM


PANAS TERIK!! Penyelewengan Wang Oleh Pimpinan DAP Kini Diambil Alih SPRM
Wow wow wow ini lah baru dinamakan Ada TELOR tak sepertimana yang dilakukan puak Pakatan Pembangkang yang hanya pandai menyalak sahaja dalam menfitnah pimpinan Barisan Nasional.

Saksikan video dibawah ini: 
Amacam DAP? Kalau benda kecik yang amaunnya tak sampai RM 100 Ribu pun sampai sekarang masih gagal nak siasat dan selesaikan kemana pergi wang tersebut macam mana nak urus tadbir negara? Nak kerjasama dengan PAS? PAS pun sampai sekarang wang tabung kutipan Memali lenyap begitu sahaja yang entah berapa juta kutipan pun kita tak tahu.

Pada pendapat Gomo pimpinan DAP perlu tampil menjelaskan kemana perginya wang tersebut kerana sebelum ini mereka berdiam diri apabila pengadu Tan Tuan Hat tampil mendedahkan penyelewengan wang kutipan tersebut. Hari ini Tan Tuan Hat tampil ke SPRM bagi menyerahkan dokumen tersebut dan ini merupakan satu pekara yang pimpinan DAP perlu jawap agar rakyat mengetahui kebenaran nya.

Sebelum ini Gomo lihat ada yang memberikan respon tentang isu ini dengan menyatakan "Alah amaun kecik je", "BN lagi banyak" "setakat RM 70 ribu pun nak bising" dan lain lain lagi. Bukan amaun yang dipersoalkan dalam pekara ini tetapi ketelusan yang kita seluruh rakyat inginkan dalam isu "Hilangnya Dana wang kutipan parti DAP".

Ke mana wang tersebut hilang? Poket siapa? Siapa PENCURINYA?

Psssttt... Nilai RM2 hinggit pun kalau lama lama boleh Muflis oooo
Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan