SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Rabu, 16 Januari 2013

PANAS TERIK!! BADRUL AMIN AKAN MENCERAIKAN ISTERI KEDUANYA UNTUK KAHWINI PEREMPUAN YANG DIA KENA TANGKAP BASAH WEI!


PANAS TERIK!! BADRUL AMIN AKAN MENCERAIKAN ISTERI KEDUANYA UNTUK KAHWINI PEREMPUAN YANG DIA KENA TANGKAP BASAH WEI!


Akibat bernafsu babi, si Badrul Amin gila seks ni akhirnya akan bercerai dengan isterinya yang kedua, iaitu Inafiona. Baru je kahwin si lahanat ni dah bercerai sebab dia terkantoi bagi kaunseling kat bini orang. Meh kita baca apa ditulis oleh Flying Kick kat bawah ni:

SMS yang sampai kepada kami, mengatakan pemimpin PKR yang memberi kaunseling kepada isteri orang dalam sebuah bilik hotel di Kuantan pada jam 3:00 pagi, Badrol Amin Baharom, AKAN melafazkan cerai terhadap isteri keduanya yang dikenali sebagai INA pada 13 Februari 2013 jam 9:00 pagi di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat, Kajang.

Isteri kedua Badrol Amin Baharom itu lebih dikenali sebagai Inafiona dan dikatakan enggan menemani Badrol Amin ketika pemimpin PKR yang gemar berlagak sebagai ustaz dan orang alim-alim itu disiasat JAIP kerana berkhalwat dengan isteri orang.

 

Pada Februari 2012, Badrol Amin telah menggemparkan negara apabila mendakwa dia telah diperangkap oleh UMNO sehingga tertangkap khalwat dengan seorang wanita berstatus isteri orang di sebuah hotel mewah di Kuantan. Menurutnya lagi, tangkapan tersebut turut membabitkan suami kepada wanita yang berada di dalam bilik hotel bersama-samanya pada jam 3:00 pagi.

Dalam insiden terbabit, Badrol Amin mendakwa dia telah ditampar dan diterajang, meskipun tiada sebarang kesan lebam atau kecederaan padanya.

Menurut SMS itu lagi, adalah difahamkan, Badrol Amin terpaksa menceraikan Inafiona bagi membolehkan dia menikah dengan Zati Iwani, isteri orang yang ditangkap khalwat dengannya di Kuantan Februari 2012.

MEMANG GILA SEKS LA SI BADRUL AMIN NI!

1 ulasan:

  1. Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaan dan rahmat-Nya bahawa Dia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikan di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. (Ar-Rum 30: 21)

    BalasPadam