SGB

SGB
Suara Generasi Baru

Pengikut Teman

Khamis, 7 Februari 2013

Wow!!! Siapakah Gerangan Bekas Ketua Pemuda UMNO Mengaku Dengan @Abby_Abadi112???...

Wow!!! Siapakah Gerangan Bekas Ketua Pemuda UMNO Mengaku Dengan @Abby_Abadi112???...

 
Gua baru dapat print screen yang dihantar oleh sahabat gua pasal tweet bekas MB Perak yang gile kuasa kat Abby.

Dalam tweetnya bekas MB Perak yang giler kuasa ni memuji bekas pelakon yang giler glamour nie pasal sorang bekas Ketua Pemuda UMNO kecewa naik ke pentas bersama pelakon giler glamour ni pasal apa dia meninggalkan UMNO sewaktu pelakon giler glamour nie berceramah kat Kg. Jong, Karunai Gerik Perak.

Persoalan gua adalah, siapakah gerangan bekas Ketua Pemuda UMNO kecewa seperti yang dimaksudkan bekas MB giler kuasa tu maksudkan. Jika pembaca ada jawapannya boleh ler kongsikan dengan gua.

Kalo korang tau apa yang bekas Ketua Pemuda UMNO kecewa tu cakap kenapa dia meninggalkan UMNO, boleh kita kongsi maklumat nie. Gua rasa mamat bekas Ketua Pemuda kecewa dia tak dapat projek kot. 
 
Pssst.. AKjr : Ataupun SiNizar Laambai ni yg saja mengada2kan cerita almaklumlah sinizar ni kan ke kuat meroyan, meraban2 x tentu hala..  apa2 pun ianya akan menjadi teka teki kepada kami bloggers Pro UMNO/BN disebabkan "Ketua Pemuda UMNO" itu sendiri.. Kalo sesiapa ada Info leh kita kongsikan bersama...
 

1 ulasan:

  1. Pemuda Umno Cawgn Batu 9 Bhgn Bukit Gtg.. la semasa kempen PRU13 die lompat parti...memang dia ada naik ke pentas ceramah dan dia berniaaga d tanah hak milik org PAS...al maklum la

    BalasPadam